Algemene informatie
Aantal personen 4 Slaapkamers 2 Badkamers 1

Appartement type F

Reserveer direct
  • Informatie
  • Indeling
  • Impressie
  • Ligging
  • Beschikbaarheid
  • Reservering

Algemene Informatie

Comfortabel en sfeervol logeren met vier personen op Schiermonnikoog kan bij Boersma’s Appartementen. Appartement type F biedt u hiervoor voldoende ruimte. Onze tarieven voor appartement type F zijn aangepast voor 1, 2, 3 of 4 personen. De verschillen in prijs kunt u zelf berekenen op de reserveringspagina. Het type F appartement is voorzien van vloerverwarming en airco. Zowel in de lente/zomer als in de herfst/winter is het verblijf zeer aangenaam! Gelegen op de eerste verdieping heeft u een wijds uitzicht over het prachtige dorp van Schiermonnikoog vanaf het kleine balkon. In een type F appartement zijn geen huisdieren toegestaan. Al onze appartementen zijn rookvrij, beschikken over gratis WIFI en zijn voorzien van een linnenpakket met een serviceset en koffie en thee als welkom.

De beschikbaarheid van

Ligging van Appartement type F

Indeling

De indeling van appartement type F is als volgt. Het appartement is gelegen op de eerste etage, u bereikt de voordeur middels een trap. U komt binnen in een hal met voldoende opbergruimte. De hal geeft toegang tot de badkamer en woonkamer. De ruime woonkamer met open keuken is voorzien van een modern ingerichte zithoek met ruime bank en comfortabele fauteuil en is voorzien van airco. U treft hier tevens een flatscreen televisie met radiofunctie en een koffiecorner met Senseo-koffiezetapparaat. De woonkamer geeft toegang tot het kleine balkon. Op het balkon kunt u gebruik maken van een vier persoons bistro set om buiten te genieten van het prachtige uitzicht. De eethoek geeft voldoende ruimte om met 4 personen te dineren en grenst aan de open keuken. De compleet ingerichte moderne keuken is uitgerust met onder andere een 4 pits inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, magnetron, mixer, broodrooster en waterkoker.

De moderne badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, toilet en wastafel.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers die beide voorzien zijn van airco. De eerste slaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspring bed met topdekmatras, een kledingkast en een vaste wastafel. De tweede slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxspring bedden en een kledingkast. Deze laatste kamer geeft tevens toegang tot het balkon.